Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Bak jij de lekkerste kaastaart

donderdag 29 aug 2013

Vandaag om 11U30 prijsuitreiking en gratis proeven van alle deelnemende taarten, met muzikale animatie door KODA.
 
Het startschot van het Druivenfestival wordt in werkelijkheid al gegeven op zondag 8 september met de traditionele kaastaartenwedstrijd. Deze wedstrijd vindt dit jaar opnieuw plaats in het gemeenschapscentrum Felix Sohie.
  
Je kan zelf je baktalenten tonen en deelnemen aan de wedstrijd, of gewoon eens binnenspringen voor een lekker stukje kaastaart en een glaasje geuze of kriek. En de muzikale noot, die dit jaar wat ‘anders’ is, wordt verzorgd door Koda, het duo blinde vrienden die naam en faam verworven in de talentenjacht ‘Belgium’s got talent’.
 
Wil je graag deelnemen? Volg dan de instructies hieronder:
 
- Bak een taart op basis van verse witte kaas (plattekaas) met een minimum doorsnede van 20 cm. Er zijn 2 categoriën voorzien: de meest authentieke kaastaart en de meest originele kaastaart. Laat ons zeker weten voor welke prijs jouw kaastaart meedingt!
- Het recept van deze taart moet eveneens ingeleverd worden en mag gepubliceerd worden.
- De taart moet ingeleverd worden op zondag 8 september 2013 tussen 9 en 10 uur in GC Felix Sohie, Gemeenteplein 39 in Hoeilaart.
 
Info:
Secretariaat Druivenfestival Hoeilaart
Gemeenteplein 39, 1560 Hoeilaart.
Tel. 02 657 05 04
info@druivenfestivalhoeilaart.be