Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Badminton voor alle leeftijden. Waag je kans!

donderdag 29 aug 2013

Nero’s Badmintonclub Hoeilaart vzw voorziet speelgelegenheden voor jong en oud, waarbij zowel recreanten als competitiespelers ruimschoots de gelegenheid krijgen om badminton uit te oefenen.
De jongeren krijgen de kans om volgens eigen talent en interesse badminton te beoefenen onder de deskundige leiding van Roland Vandenbroeck, Kevin Reniers, Simon De Broyer en Wouter Meire.
 
Bij de trainingen van de allerjongsten (6-10j) wordt de nadruk vooral gelegd op het op een speelse manier aanleren van het badmintonspel met aandacht voor de totale motorische ontwikkeling en bij de oudere jeugdspelers (+10j) worden de trainingen dan weer meer gedifferentieerd met aandacht voor techniek en tactiek.

Bij de volwassenen gaat alle aandacht naar het vrije recreatieve spel. Beginners en gevorderden zijn welkom om gezellig onder elkaar op wisselend niveau te badmintonnen zonder verplichte tornooien of intensieve trainingen.
 
De 50-plussers hebben de mogelijkheid om te sportelen. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan het gezellig en gezond sporten, tijd maken om op adem te komen of een grapje te maken en kunnen bijpraten met vrienden.
 
Het nieuwe seizoen start op 2 september e.k. in de Gemeentelijke Sporthal Molenvijver, Koldamstraat 9a in Hoeilaart met wekelijkse speelgelegenheden voor jong én oud, beginners én recreanten op volgende dagen:
 
-jeugd 6-12jaar dinsdag 16u30 - 18u00 (training)
-jeugd +13 jaar maandag 18u30 - 20u00 (training)
-volwassenen dinsdag 20u00 - 22u30 (vrij spel)
-50-plussers donderdag 15u30 – 17u00 (vrij spel)
-volwassenen en jeugd zaterdag
zondag 16u00 – 18u00
10u00 – 12u00 (vrij spel)
(vrij spel)
 
Wil je kennis maken met de club? Kom dan op het beginuur van jouw wekelijkse speeldag naar de sporthal en neem gratis deel aan de eerste drie sessies of neem voor verdere informatie vlug een kijkje op www.nerobc.be en meld je aan.