Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Bad van Marie brengt TRUST

donderdag 28 nov 2013

Na de oprichting (Buxus!, 2001) en de succesvolle aandeelhoudersvergadering (Vasio-Levsky, 2005), vertelt Trust de kroniek van de ondergang van Balkanbusiness. De val van het - eens zo bejubelde - bedrijf is het sluitstuk van deze trilogie. De voorstelling vindt plaats op zaterdag 30 november, om 20.30 uur in de theaterzaal van het GC Felix Sohie.
HOE GAAT HET MET DE KADERLEDEN?
Bas Teeken, Filip Jordens, Ana Spazova en Roger Vermeulen hebben elkaar al meer dan vijf jaar niet gezien. Het bedrijf is intussen failliet en de onderlinge relaties zijn zwaar verstoord.
 
Wat is er fout gegaan? Wie is er met het geld gaan lopen? Heeft Ana Spazova een onderliggende strijd ontketend en heeft jaloezie hen uit elkaar gedreven? Hoe overleven de ooit succesvolle ondernemers in 2013? Wat houdt hen overeind?
 
De voorstelling Trust staat volledig op zich, je hoeft Buxus! en Vasio-Levsky niet gezien te hebben.
 
KAARTEN
Kassa: 14 euro. Voorverkoop: 12 euro.
Abonnement Druivenstreek: 10 euro.
Cultuurwaardebons kunnen gebruikt worden.
 
Koop hier je tickets online.
 
Org. AGB Holar.
 
Info: dienst Cultuur en Toerisme, tel. 02 657 05 04, e-mail: cultuur@hoeilaart.be
www.badvanmarie.be