Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Autocenter De Rudder rolt in mei de rode loper uit.

maandag 29 apr 2013

Filmliefhebbers kunnen de hele maand mei terecht bij Autocenter De Rudder in Hoeilaart. Iedereen die nieuwe banden laat plaatsen, krijgt er een filmpakket met tickets én popcorn bovenop. De maand mei staat bij Autocenter De Rudder helemaal in het teken van film. De bandenmerken Goodyear en Dunlop beloven immers gratis filmtickets voor iedereen die nieuwe banden laat plaatsen.
 
Bij Autocenter De Rudder doen ze er graag nog een schepje bovenop. Zaakvoerder Jurgen De Rudder: “De actie van onze merken Goodyear en Dunlop deed ons beslissen om de hele maand mei meteen om te dopen tot filmmaand. Daarom krijgen onze klanten niet alleen gratis filmtickets, ze krijgen er van ons nog eens een flinke portie popcorn bovenop. Bovendien wordt er tijdens de filmmaand een extra superkorting op de verkoopprijs toegepast.”
 
 
Facebook
 
Naast de filmactie en de nieuwe Facebookpagina start Autocenter De Rudder ook met een advertentiereeks in verschillende lokale kranten. Zo wil de onderneming haar diensten en producten nog eens extra in de kijker zetten.