Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ann Van den Broeck en de Drie Tenoren kleuren openingsconcert

zaterdag 28 aug 2010

Het is al voor de twintigste maal dat het Hoeilaarts druivenfestival opent met een concert. De editie 2010 heeft een leuke affiche, in de ban van de zang. De Vlaamse versie van "De Drie Tenoren": Koen Crucke, Marc Meersman en Ludwig Van Gijsegem zijn niet aan hun proefstuk toe, al jaren kom je hun geschoolde stemmen tegen op de podia van musicals en opera's. Speciaal voor Hoeilaart komt ook Ann Van den Broeck (Steracteur Sterartiest) langs. Het wordt een avond vol lichtklassiek en musicals. Wie van het genre houdt, krijgt een mooi concert voor weinig geld.
In voorverkoop betaal je €20, aan de kassa €25. De kaarten zijn de koop bij de cultuurdienst in de Kasteelhoeve.