Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Anderlecht Kampioen in 't Betenland (enkele foto's)

zondag 19 mei 2013

Zondag 19 mei - Spannend tot de laatste seconde was het, ook in in 't Betenland, waar een schare Hoeilaartse Anderlechtsupporters, was samengekomen om de wedstrijd op TV te volgen. Ze waren echter niet alleen, aan de andere hoek van de toog had zich een groep "Zulte-Waregem" supporters strategisch opgesteld en de beide spionkoppen zorgen voor de nodige zang, slogans en tirrades: een plezante sfeer dus die naargelang de laatste seconde naderde alsmaar intenser werd. Het fluitsignaal zorgde voor een serieuze ontlading en ... de biervaten vierden mee. 
 
De 32ste titel is binnen. Een dikke proficiat!