Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Alain Borreman vraagt CM om info-vergadering over sluiting kantoor

woensdag 13 jun 2012

Woensdag 13 juni - Het kantoor van de Christelijke Mutualiteiten CM, gelegen in de Marcel Félicéstraat, sluit op 1 juli de deuren. Vanaf die dag zullen de leden zich moeten wenden tot het kantoor te Overijse, op het Justus Lipsiusplein. Gemeenteraadslid Alain Borreman (CD&V) reageert verbolgen op de sluiting van het CM-kantoor: "we zijn totaal verrast. Zoals alle CM-leden heb ik een brief gekregen die de sluiting van het CM-kantoor aankondigt vanaf 1 juli. Dit gaat ten koste van de dienstverlening aan de Hoeilander die in moeilijke dagen hulp nodig heeft.  Uit diverse gesprekken die ik heb gehad met Hoeilanders die mij hierover spontaan aanspreken, kan ik alleen maar besluiten dat veel mensen ongerust zijn en niet op de hoogte van de alternatieven die U voorstelt om de sluiting op te vangen."
 
Hij heeft dan ook contact opgenomen met de Christelijke Mutualiteit om uitleg te vragen. Volgens de CM is dit een weloverwogen beslissing en zijn er een aantal alternatieven voorzien om deze sluiting op te vangen.
 
Volgens Alain Borreman zijn de CM-leden niet voldoende op de hoogte gebracht van de manier waarop ze in de toekomst met hun ziekenfonds kunnen handelen. Hij heeft de CM dan ook gevraagd om hierover zeer snel voor alle CM-leden een informatievergadering te beleggen.