Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

89 Eerste Communicanten maken Jezus tot 'Knuffelvriend' (fotoalbum)

donderdag 29 mei 2014

Zondag 29 mei - Hemelvaartdag was ook dit jaar de mooiste dag voor 89 kinderen die voor het eerst in hun leven ter communie gingen. Er was geen van de meer dan 700 stoelen meer vrij in de overvolle Sint-Clemenskerk. De leerkrachten van de beide basisscholen, juffen Sandra, Nadine, Peggy, Rita, Lynn en meester Dimitri hadden een mooie viering samengesteld met als thema: "Jezus, mijn knuffelvriend".
 
Naast familie en vrienden waren dan ook de lievelingsknuffels van de kinderen aanwezig in de kerk.  
Voor de themaliedjes had juf Lut gezorgd en de kinderen zongen uit volle borst mee.Na de viering kon het echte feest in familiekring beginnen, maar niet alvorens de kinderen hun kleurrijke ballons oplieten.
 
Een dikke proficiat aan alle feestneuzen, de mama's, de papa's  en al wie dit mooi moment hebben mogelijk gemaakt.
 
Foto's: JanVA