Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

50 uur van Phobos start veelbelovend (fotoalbum)

zaterdag 07 apr 2012

Zaterdag 7 april - De openingsnacht van de 50 uur van jeugdhuis Phobos startte gisterenavond om 21 uur met de Magic Box Party . Het werd een overrompeling, zoveel volk dat het, op het hoogtepunt van de avond, niet enkel binnen stampensvol zat, ook op het terras kon je over de koppen lopen tot zelfs in de speeltuin. Op zo’n ogenblik waren uitspraken als: “de Phoob (kort voor Phobos) is veel te klein voor dit soort fuiven” en “hoe zalig veel volk is hier, ze zouden echt moeten uitbreiden” alom.
 
Zelfs regen en koude konden de sfeer te breken en iedereen naar binnen krijgen. De muziek was goed en er hing een leuke sfeer (die er zelf om 3u40 toen onze fotograaf vertrok, nog goed in zat). Samen met een massale opkomst zorgde dit voor een groot succes.
 
We kijken met veel hoop uit naar de rest van het weekend. Vandaag staan activiteiten als de opening van de graffitimuur , een ontbijt, aangeboden door bakkerij Linda Vandervaeren, en de Nerorock preselecties op het programma.
 
Foto's: KarelVA