Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

40ste wijkfeest op Bakenbos beloond door weergoden (fotoalbum)

maandag 20 mei 2013

Maandag 20 mei - Wijk in de kijker dit jaar was Bakenbos, wegens de 40ste verjaardag van deze 'moeder van alle Hoeilaartse wijkfeesten". Op het driedorpenpunt (Hoeilaart, Overijse en Terhulpen) werd er weer stevig op los gevierd. Het eetfestijn van de zaterdag was zoals steeds op voorhand uitverkocht en het bal achteraf trok zelfs meer volk dan gewoonlijk.
 
Geen regen dit weekend en dus kwam het volk ook op zondagnamiddag enthousiast buiten en genoot met volle teugen van de gezellige sfeer, een hapje hier en een tapje daar.Over tien jaar vieren wij 50 jaar wijkfeesten op Bakenbos, want dergelijke feesten zijn voor de sociale samenhang van ons dorp bijzonder belangrijk.
Een dikke proficiat alvast voor de 40ste verjaardag!
 
Foto's KarelVA en JanVA