Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

40 jaar Bakenbos: een fototentoonstelling

dinsdag 14 mei 2013

Bakenbos, gelegen op de grens van drie gemeenten en twee taalgebieden, belicht vier decennia intense wijkwerking en vriendschap tussen Overijse, La Hulpe en Hoeilaart.
De tentoonstelling kadert in het project Wijk in de kijker, waarmee het gemeentebestuur elk jaar de organisatie van een wijkfeest ondersteunt maar ook de wijk naar het centrum van Hoeilaart probeert te brengen. Vandaar deze tentoonstelling in het GC Felix Sohie.
Meer dan 300 foto’s en krantenknipsels worden eerst tentoongesteld in zaal Molenberg en dit vanaf maandag 13 mei tot en met vrijdag 17 mei van 9 uur tot 16 uur. Daarna verhuist de tentoonstelling naar Bakenbos in “garage Pirquin” waar ze te zien is op zondag 19 mei van 11 tot 18 uur.
Deze tentoonstelling kader in de wijkfeesten van zaterdag 18 en zondag 19 mei (Pinksteren).
Meer info zie: Hoeilaart.be > Hier hoeilaart > mei 2013