Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

30 tieners kozen er dit weekend voor gevormd te worden (fotoalbums)

zondag 05 feb 2012

Zondag 5 februari - Het gebeurt niet vaak dat Hoeilaart er besneeuwd bijligt op de dag van het Vormsel. Zaterdag, bij vriestemperaturen trokken 30 tieners uit Hoeilaart en Jezus-Eik met familie en vrienden naar de Sint-Clemenskerk voor een belangrijk moment dat ze de voorbije maanden grondig hadden voorbereid.
 
Om 15 uur begon de viering die voorgegaan werd door vormheer, Steven Wielandts, afgevaardigde van de bisschop, en E.H. Roger Nuyts, de federatiepastoor. Voor de gelegenheid hadden de jongeren plaatsgevat rond het altaar.
 
Deze mooie feestmis werd, zoals steeds, opgeluisterd door het tienerkoor, Sopraline.In deze viering "Onderweg naar Morgen!" stonden Paulus en zijn vele reizen centraal.Hoeilander.be biedt u drie fotoalbums aan:
 

  1. Een album met een selectie van de mooiste foto's
  2. Een album met alle foto's van fotograaf Karel
  3. Een album met alle foto's van fotograaf Jan 

 
 De foto's zijn makkelijk te downloaden van de website, in de gewenste resolutie. Laat het woordje "show" weg uit het Internetadres van het album en in een paar muisklikken heb je de mooiste foto's op jouw eigen PC.
 
Klik hier voor een PDF van het boekje van de viering.

BijlageGrootte
PDF icon misboekje 2012.pdf329.6 KB