Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

30 jaar café 't Boske en 60 jaar Myriam en Annemie (fotoalbum)

zaterdag 12 nov 2011

Zaterdag 12 november - Weinige verjaardagen zullen zo overvloedig gevierd zijn, dit jaar, als de 30ste verjaardag van café 't Boske in de Willem Eggerickxstraat aan het gemeentepark.
De festiviteiten begonnen al rond 10u30 met een receptie en de officiële start van de feestelijkheden met het doorknippen van het lint in aanwezigheid van de burgemeester. De motoclub had er voor gezorgd dat deze verjaardag, die ook samenvalt met de 60ste verjaardag van uitbaatster Myriam en tweelingzus Annemie tot in de puntjes georganiseerd was.
 
Voor een keer geen vrouwelijke maar een mannelijke harem (motoclub) die het café de hele dag uitbaatte.In de namiddag en de avond kwamen honderden klanten en vrienden  langs om enthousiast mee te vieren en te drinken.
 
Van de vrienden en de verenigingen die in 't Boske hun lokaal hebben, kregen Myriam en Annemie, uit dankbaarheid voor zoveel dagelijkse gastvrijheid, rond 18 uur, een mooie reischeque voor een verblijf in hotel 't Bosje in De Haan. Zeg nu zelf, wie zou er op zo'n manier niet willen verjaren? Hoeilaart is een warm dorp met toffe vrienden!