Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

2de nachtje GPS diefstallen

vrijdag 10 sep 2010

Vannacht werd opnieuw ingebroken in diverse auto's. Na de GPS diefstallen in de Zoniënboslaan en de Karrenbergstraat was het nu de beurt aan de Sparrebosstraat en de Edmond Vandervaerenstraat. Hetzelfde type ingebouwde GPS werd vakkundig verwijderd na het inslaan van de passagiersruit. Ditmaal stond de wagen niet op straat maar achter een haag op privé-domein, niet zichtbaar voor passanten. Eigenaardig dat de drie GPS's toestellen in een straal van nog geen vijfhonderd gestolen worden op enkele dagen tijd. Woont de dief in Hoeilaart? Na wat zoekwerk op Internet valt op dat overal in Europa hetzelfde gebeurt bij auto's van de Volkswagengroep. De GPS blijkt zeer eenvoudig te demonteren en past in elk model. Aan lage prijzen worden ze dan aangeboden op E-bay en andere sites. Het is onbegrijpelijk dat Volkswagen het de dieven zo makkelijk maakt.  Wie is de volgende?