Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

25 jaar WTC Hoeilaart wordt gevierd!

dinsdag 05 mrt 2013

Dinsdag 5 maart 2013 – Naar aanleiding van haar 25 jarig bestaan houdt WTC Hoeilaart een plechtige bijeenkomst op 23 maart 2013 in het gemeenschapscentrum Felix Sohie te Hoeilaart.
De wielertoeristenclub Hoeilaart werd opgericht in 1988 en ontwikkelde zich door de jaren heen tot een plezante en sportieve vriendenclub. Met haar tachtig leden is WTC Hoeilaart vandaag een gevestigde waarde onder de Hoeilaartse verenigingen. Naast de wekelijkse uitstappen op zondag, organiseert de club ieder jaar het wielertoeristenbrevet Hoeilaart-Scherpenheuvel-Hoeilaart (19 mei 2013) en dit op een parcours dat zowel voor de ervaren sporter als de beginnende fietstoerist een uitdaging biedt. (afstanden van 40 tot 140km) De cursus leer-eens-fietsen (start-to-bike), eveneens een organisatie van WTC Hoeilaart in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst, is elke lente de ideale voorbereiding voor een gezond fietsseizoen.
 
Sinds haar oprichting in 1988 kende de club zes voorzitters, waarvan André Bosmans de langste staat van dienst heeft gehad. André leidde de club van 2001 tot 2012 en gaf dit jaar het voorzitterschap door aan Paul Segers. Onder leiding van Paul is een nieuwe ambitieuze bestuursploeg samengesteld met Erik Declercq (ondervoorzitter), Alain Pirquin (secretaris), Mark Battheu (penningmeester) en Dirk Van Hecke. Met respect voor traditie, maar in een innovatieve geest, wil het bestuur een aantal nieuwe accenten leggen. Zo werd een sportieve cel in het leven geroepen om een maandelijkse rittenkalender samen te stellen. De website www.wtchoeilaart.be onderging een facelift en de club wordt uitgebreid met een mountainbikegroep. Ook dit jaar staan een initiatie baanwielrennen en diverse binnenlandse en buitenlandse uitstappen op het programma.
 
Wie méér wenst te vernemen over de activiteiten van WTC Hoeilaart of de sfeer wil opsnuiven tijdens een proefrit op zondag, kan contact opnemen met secretaris Alain Pirquin of een bestuurslid. Verzamelpunt op zondagmorgen is de parking nabij het standbeeld van Nero. Het startuur varieert in functie van het seizoen en kan geraadpleegd worden op de website van de club. WTC Hoeilaart rijdt in drie groepen (2 groepen wegfietsers en 1 groep mountainbikers). Na de rit verbroederen de drie groepen in het clublokaal ’t Nieuw Betenland bij Gaby.
Het zilveren jubileum van de club wordt op 23 maart 2013 plechtig gevierd in het gemeenschapcentrum Felix Sohie te Hoeilaart met een toespraak van de voorzitter en een receptie waartoe alle leden, sponsors, pers en sympathisanten worden uitgenodigd.
 
Voor meer informatie met betrekking tot dit persbericht, gelieve contact op te nemen met de secretaris van WTC Hoeilaart, Dhr. Alain Pirquin op fietsclubwtchoeilaart@gmail.com of 0479/ 977 551