20% korting op Buzzy Pass

woensdag 04 jul 2012

Woensdag 4 juli - De gemeenteraad van Hoeilaart besliste vorige maandag unaniem tussen te komen in de kostprijs van de Buzzy Pazzen die door Hoeilaartse jongeren worden aangekocht. Deze bijdrage wordt zelfs opgetrokken van 10 % naar 20 %.
Begin juli krijgen alle Hoeilaartse jongeren van 6 tot en met 24 jaar een brief van De Lijn in de bus met een voorstel om zich een Buzzy Pazz aan te schaffen.
Om van de gemeentekorting te genieten, hoeven de aanvragers zelf niets te doen. De korting zal automatisch verrekend worden in de factuur.
 
Normaal - Met gemeentekorting 20 %
1 maand 23 euro - 18,40 euro
3 maanden 65 euro - 52 euro
12 maanden 178 euro - 142,40 euro
 
GEZINSKORTING
Naast de gemeentekorting van 20 %, blijft ook de gezinskorting van De Lijn gelden. Voor Hoeilaartse gezinnen betekent dit concreet dat de eerste Buzzy Pazz met 20 % gemeentekorting wordt aangekocht. Op de tweede Buzzy Pazz binnen eenzelfde gezin wordt, bovenop 20 % gemeentekorting, nog eens 20 % gezinskorting toegekend. De derde en elke volgende Buzzy Pazz zijn gratis.
 
Enige voorwaarde om van het gezinsvoordeel te kunnen genieten is dat de Buzzy Pazzen eenzelfde begindatum en geldigheidsperiode hebben.