Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

12-jarig meisje uit Hoeilaart verongelukt op sporen aan station Groenendaal

vrijdag 25 jul 2014

Vrijdag 25 juli - Gisterenavond, even na 18 uur, werd Charlotte, een meisje uit onze gemeente gegrepen door een IC-trein. Zij stond samen met haar vriendin op de sporen te wachten tot een stilstaande trein vertrok. Ze besefte niet dat op het andere spoor een IC-trein aankwam die niet zou halt houden en met een snelheid van 140 km/uur door het station zou razen. De machinist, die de meisjes zag staan heeft er alles aan gedaan om de trein te stoppen, maar tevergeefs.
 
Ondanks de recente campagne is het gevaar van treinen en sporen nog altijd niet tot iedereen doorgedrongen. Het is bijzonder tragisch dat het leven van een 12-jarige op zo'n manier ten einde komt en familie en vrienden in diepe rouw stort. Dit had niet mogen gebeuren. 
 
Onze gedachten zijn bij de familie. Sterkte.