Met zijn allen Elisa een duwtje geven! Wij rekenen op u.

zondag 23 okt 2016

Voor dorpsgenote Elisa De Saveur wordt zaterdag  5 november een belangrijke dag. In theater Elckerlik vindt die dag de finale plaats van Miss Fashion 2017. Elisa is de dochter van Stefan De Saveur en Nadine Famaey en werd op 20 augustus 1997 geboren. Zij liep school in de Sint-Clemensschool, het Sint-Martinuscollege Overijse (tot het derde middelbaar) en het Redingenhof te Leuven. Vandaag studeert ze 'Readaptiewetenschappen' te Leuven, een sociale richting die haar later als opvoedster o.a. in jeugdgevangenissen zal brengen.

Elisa was jaren lid van de chiro en voelt zich heel nauw verbonden met Hoeilaart, een dorp waar ze van houdt, waar iedereen iedereen kent en goeiedag zegt. Haar grote vriendenkirng vond ze merendeels in eigen dorp. Een groot deel van hen komt  haar aanmoedigen op de finale.

Elisa houdt van de courante popmuziek en vooral van Little Mix. Paardrijden is haar grote hobby (jumping en dressuur) en als jobstudente verdient ze een centje bij in de B&B Hippodroom te Groenendaal. Ze houdt van mode, een belangstelling die zij zonder twijfel geërfd heeft van haar grootmoeder langs papa's kant. Ze is graag bezig met mooie kleren en uiterlijk. Ze volgt ook met grote belangstelling de actualiteit in de wereld. 

Deelnemen aan een misverkiezing als Miss Fashion was een ervaring die ze dolgraag wou meemaken. Elisa heeft sinds haar geboorte een wijnvlek in haar aangezicht, die ze tegenwoordig vaak wegschminkt, ook voor de wedstrijd. Als puber had ze het daar moeilijk mee; het maakte haar erg onzeker. Pas later, toen ze in Leuven school liep,  waar ze door de medeleerlingen niet gepest en bekeken werd om haar uiterlijk, vond ze haar sterkte terug en vandaag voelt ze zich een stuk zelfzekerder. 

Miss Fashion is een leuke en serieuze verkiezing. De sfeer in de groep is bijzonder goed. De 25 finalisten werden verkozen uit niet minder dan 900 meisjes en een echte harde concurrentie, zoals zo vaak bij dit soort evenementen, is er niet. Het zijn allemaal toffe vriendinnen.

Als Elisa wint,  dan zal zij ons land vertegenwooridgen op een Internationale Beauty Pageant, ze wordt een jaar lang het gezicht voor de internationale campagne van Extensielle ... Maar zover is het nog niet.  Uiteraard gelooft ze in haar kansen maar vindt het al een hele prestatie finaliste te zijn. Stiekem hoopt ze op een top10- plaats. Ze zou dolgraag voor een modellenbureau werken en zo internationale ervaring opdoen. Uiteraard blijft deze intelligente dame wel verder studeren want dat diploma wil ze zonder fout.

Wat kunnen wij doen voor Elisa?

Je kan voor haar stemmen door een SMS te sturen naar het nummer 6687 met de vermelding MF 15. Elke SMS kost €0,55. Door dit te doen verhoog je haar kansen aanzienlijk. Als Hoeilander steunen wij Elisa met hart en ziel!

Je kan ook naar de finale gaan (10de editie). Deze vindt plaats op zaterdag 5 november 2016 in theater Elckerlik te Antwerpen. Tickets kosten €40 en kan je bij haar bestellen op 0499 74 38 94.

Wij wensen Elisa alvast veel succes. Wij duimen!

De hoofdsponsors van Miss Fashion zijn: Accelle - B&S schoenen en handtassen - Extensielle. 

Foto's: KarelVA