Ik koop in Hoeilaart! De eerste winnaars (bijlage)

woensdag 03 okt 2018

Tijdens het Druivenfestival pakte de Hoeilaartse Raad voor Lokale Economie opnieuw uit met de actie ‘Ik koop in Hoeilaart’. De unieke ‘Nero’-badge werd reeds tijdens de Meifeesten gespot en werd de voorbije weken opnieuw door de winkeliers uitgedeeld. Meer dan 400 bezoekers werden tijdens het Druivenfestival gefotografeerd met de badge. Daaruit werden willekeurig 70 winnaars getrokken die elk een waardebon van 10 euro winnen. Hieronder vind je alvast de 35 eerste winnaars terug. Wil je grotere foto's, klik dan op de bijlage.

De tweede helft kan je terugvinden, volgende week. Zie je jezelf op de foto, ga dan snel en persoonlijk naar Lingerie Marie-Ann in de Albert Biesmanslaan nr. 22 in Hoeilaart, om je waardebon op te halen. Sta je met meer dan een persoon op de foto, dan is de cheque voor wie zich het eerste aanmeldt. Ondertussen blijft de belangrijkste boodschap: ‘Koop in Hoeilaart’!

Deze actie is een initiatief van de Raad voor Lokale Economie, De Serrist en www.hoeilander.be, in samenwerking met de gemeente Hoeilaart.

BijlageGrootte
PDF icon Ik koop in Hoeilaart 1.pdf12.53 MB