Wonderland van Reintje Jeugd is knap en kleurig theater (video en fotoalbum) - UPDATE

donderdag 20 feb 2014
play video

Donderdag 20 februari - We hadden het genoegen gisterenavond de algemene repetitie bij te wonen van "Wonderland", de nieuwe toneelproductie van Reintje Jeugd die vrijdagavond in première gaat in het GC Sohiecentrum. Regisseur Tom Dekock maakte een eigen versie van het overbekende 'Alice in Wonderland' uit de 19de eeuw. Het resultaat mag absolsuut gezien worden. Het is een kleurig spektakel vol fantasie en leuke vondsten. Reintje slaagt er wonderwel in om de droomwereld van Alice origineel en tegelijkertijd eigenzinnig neer te zetten met een mooie scènevulling en prachtig licht. De samenwerking met de dansgroep X-plosion Dance, o.l.v. Ilse Willebrords, zorgt voor veel dynamiek en variatie en is dus een echte meerwaarde.
 
Reintje Jeugd slaagt er opnieuw in te verrassen met een productie die we u ten zeerste aanprijzen, vooral ook om te genieten van het jeugdig enthousiasme en de creativiteit van zoveel talent.
 
Wie zeker een speciale vermelding verdient, is Laura Kunnen, die de hoofdrol 'Alice' speelt. Zij zit 100% in haar rol en speelt de pannen van het dak. Zij geeft Alice en meer dan geloofwaardige gestalte en doet dat met karakter. Knap gedaan.
 
Een dikke proficiat voor de hele ploeg: 19 acteurs, 13 danseressen en 7 figuranten.
 
Wie dit juweeltje wil zien, kan dat op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari om 20 uur en zaterdagnamiddag om 14 uur.
 
Kaarten zijn  te koop bij Mimi's Optiek op het gemeenteplein.
 
Lees ook dit artikel.
 
Foto's en video: JanVA