Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Verenigingsleven verwelkomt 2011 met een hapje tapje.

maandag 03 jan 2011

Zondagmiddag hielden de Hoeilaartse adviesraden, dit jaar onder het initiatief van de Gecoro (gemeentelijke commissie voor ruimtelijke ordenning) hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.
 
Het was de bedoeling dat iedereen een hapje of een drankje meebracht, een oproep die prima werd opgevolgd met heel wat lekkers tot gevolg. Een zestigtal Hoeilanders vond de weg naar de kasteelhoeve voor de obligate 'drie kussen' en een gezellig samenzijn.
 
Toch verdient deze happening het dat er meer volk op af komt. De Hoeilanders kunnen dergelijke ontmoetingen zeer goed gebruiken maar blijkbaar is er nog wat drempelvrees.  
 
Als iedereen die er dit jaar was, vijf anderen meebrengt, dan komt dat dik in orde.