Zonnig 7de Sexy Summertime Festival staat garant voor Zuiderse sfeer! met echt strand (muziekvideo)

13 aug 2016, 14:00 tot 14 aug 2016, 3:00
play video

Locatie: GC Felix Sohie en omgeving

Organisator: Davidsfonds afdeling Jeugd

De 7de editie van het gratis Sexy Summertime Festival, nu zaterdag,  belooft er een te worden om niet snel te vergeten.  Om 14 uur begint het feest met kinderact Kaatje en Kamiel aangeboden door de cultuur- en jeugdraad in het kader van 'Hoeilaart Zomert'. Daarna brengen 4 fantastische groepen een zomerse mix aan muzikale genres, Koba, Don Carlos Y los Pendejos, Heartwash en Shanty (UK).

Na zonsondergang kan er verder gefeest worden op de afterparty met 3 of a Kind, Save The Dudes en Big Y. De afterparty gaat binnen door om de geluidshinder voor de buren tot een absoluut minimum te beperken. 

Op zaterdag 13 augustus is het eindelijk zover, net als de voorbije 3 edities vindt het festival ook dit jaar plaats in en rond GC Felix Sohie. Natuurlijk vergeet de organisatie niet dat het zomer is. Speciaal voor de gelegenheid wordt er een groot zandstrand aangelegd waarin ook de allerkleinsten een hele dag kunnen rondstoeien. En als de zon echt schijnt, voorzien ze zelfs een zwembad

Waarom in de file richting zee staan als je ook in Hoeilaart aan het strand kunt liggen? Het Sexy Summertime Festival promoot het Bourgondische leven en voorziet drank en lekkere versnaperingen aan lage prijzen. Zoals elk jaar staat ook nu weer een eigen cocktail in de aanbieding!

Het Sexy Summertime Festival is een organisatie van Davidsfonds Hoeilaart – jeugd, in samenwerkig met de gemeente Hoeilaart. 

Meer info: Facebook.com/sexysummertime

Extra info over de bands:

Koba 

Deze band is opgericht door de Congolese zanger-componist Yannick Koy. Vanaf de eerste noten ben je volledig in Kinshasa, Ze laten je zo in de broeierige straten van de Congolese hoofdstad los waar uit elke steeg zonnige en zwoele soukous ritmes weerklinken. De leden verdienden hun sporen ook in andere bands (Zap Mama, Formule 1, Leki, Kundi Bora....). Als band fungeerden ze vaak als begeleiders van sterren als Papa Wemba of Tabu Ley Rochereau.

Ambiance gegarandeerd !!!!

Klik hier voor Youtube!

FB: www.facebook.com/soukouskoba

Don Carlos Y los Pendejos

Vijf jonge Brusselaars die een opzwepende Latin sound met invloeden uit de rock en blues 

Klik hier voor een leuk geluidsfragment op Soundcloud

FB: www.facebook.com/carlosylospendejos

Heartwash (zie video boven dit artikel)

Heartwash werd opgericht in Borgerhout in 2001 en staat voor authentieke Roots Reggae, overgoten met een pittige Afrikaanse saus. De Gamiaanse frontman "King" Sillah Ishaga brengt geëngageerde songs in het Engels en het Mandingo. Ondersteund door 8 muzikanten met verschillende muzikale achtergronden willen ze vooral een positieve boodschap van hoop, verzoening en vriendschap brengen.

Klik hier voor Youtube!

FB: www.facebook.com/heartwashreggae

Shanty 

Deze jonge Britse formatie steken reggae, dub, ska en rocksteady in een fris kleedje en geven ze het net dat iets anders, net iets meer pop. Ze waren finalisten bij de World Reggae Contest in 2015 en touren ondertussen gans de wereld af. 

Klik hier voor Youtube.

FB: www.facebook.com/ShantyBand

Sexy Summertime Festival is een organisatie van Davidsfonds Jeugd met de medewerking van de cultuurdienst en de jeugddienst.

 

3797 keer gelezen