WTC Hoeilaart maakt werk van vrouwenploeg!

27 mrt 2018, 18:30

Locatie: sporthal

Organisator: WTC Hoeilaart

Op dinsdag 27 maart en dinsdag 3 april organiseert WTC Hoeilaart een initiatierit voor dames waar onder begeleiding van onze leden een aantal fietsroutes zal verkend worden en handige fietstips zullen meegedeeld worden. Het startschot wordt gegeven aan de sporthal in Hoeilaart waar we om 18u30 vertrekken voor een rit van ongeveer 35 km aan een rustig tempo. Vanaf dinsdag 10 april zullen de dames onderling verder afspreken om op wekelijkse  basis gezamenlijke tochten te doen op hun tempo.

WTC Hoeilaart neemt dit initiatief om in Hoeilaart het vrouwenfietsen te promoten en op die manier als club op een actieve en sportieve manier aanwezig te zijn in de gemeente. We zijn daarom op zoek naar gemotiveerde dames die graag in clubverband wensen te fietsen. De ritten op dinsdag 27 maart en 3 april zijn gratis. Wens je daarna aan te sluiten dan bedraagt het lidgeld 50€ (20€ lidgeld WTC + 30€ verzekering). Is er al een familielid uit het gezin lid bij WTC Hoeilaart dan betaalt u slechts 20€ of als u al lid bent van de Vlaamse Wielerbond dan betaalt u ook slechts 20€/jaar.

Inschrijven kan per mail tot en met zaterdag 24 maart via fietsclubwtchoeilaart@gmail.com met vermelding van je naam en geboortedatum.

We kijken er alvast met veel enthousiasme naar uit!

Het bestuur van WTC Hoeilaart"

4321 keer gelezen