Veronique Mariën stelt nieuw griezelboek voor tijdens Halloween!

30 okt 2016, 13:00 - 15:00

Locatie: Standaard Boekhandel Overijse

Organisator: Standaard Boekhandel

Onze Hoeilaartse Veronique Mariën is een ijverige bij. Ze heeft alweer een nieuw boek uit: Schaduwblind. Het verhaal past uitermate goed bij Halloween  en daarom zal ze  op 30 oktober een signeersessie houden in de Standaard Boekhandel te Overijse. De dag ervoor is ze te gast in Leuven en op 1, 6 en 9 november vind je haar op de boekenbeurs te Antwerpen.

CLUB DUISTER - Schaduwblind

Schaduwblind is het eerste deel van CLUB DUISTER. Een niet-alledaagse griezelreeks die zich stevig onder je huid nestelt. Voor horrorfans vanaf 12 jaar!

Het Kwaad is overal. Dat weten wij beter dan wie ook. Wij zijn de zeldzamen die het Kwaad persoonlijk hebben ontmoet. Wij zijn Club Duister… en we krijgen voortdurend  nieuwe leden.

Sam heeft het niet makkelijk op school. Hij heeft geen vrienden, wordt vreselijk gepest en het meisje waar hij gek op is, weet niet eens dat hij bestaat. Verbolgen zoekt hij troost in junkfood en griezelfilms, die hij bekijkt terwijl zijn moeder nachtdiensten draait. Maar wanneer Sam tijdens een klasuitstap bij toeval in een tentoonstelling over de Azteken terechtkomt, verandert alles.Er ontwaakt een woedende schaduw die hem en zijn hele leefwereld dreigt op te slokken. Zal Sam het onheil tijdig kunnen afweren? Of moeten er onschuldige slachtoffers vallen voor hij ziet waar het gevaar werkelijk vandaan komt…?

Veronique schreef eerder mee aan het Junior Monsterboek van uitgeverij Kramat, en heeft de smaak van het griezelen stevig te pakken. Met Club Duister brengt ze een reeks waarin stevig wordt gebibberd, maar die ook net dat ietsje meer biedt. De verhalen hebben steevast een diepere toets die hen op het niveau van de psychologische thriller brengt.

Mijn personages moeten stuk voor stuk hun persoonlijke demonen trotseren willen ze heelhuids uit het verhaal komen. Een proces dat iedereen tijdens de woelige jaren richting volwassenheid moet doormaken. En wat er in de diepten van de ziel schuilt, is soms het griezeligst van al…”

Wij wensen Veronique alvast veel succes met haar nieuwe 'spruit'.

2480 keer gelezen