Toneelgroep Tros brengt "Liefde maar op afstand"

12 nov 2021, 20:00 tot 20 nov 2021, 23:00

Locatie: CC Den Blank - Overijse

Organisator: Toneelgroep Tros

Op 12, 13, 14, 19 en 20 november 2021 brengt Toneelgroep TROS ‘Liefde, maar op afstand’, een driedelige voorstelling bestaande uit twee korte theaterstukken en een muzikaal optreden. Vanwege corona zochten we naar een nieuwe manier van tonen en beleven. Anders dan voorheen. In kleinheid, maar niet minder intens of passioneel, en met evenveel talent en kwaliteit. TROS treedt zoals gewoonlijk op in Cultuurcentrum Den Blank te Overijse. 

DE VERHAALLIJNEN

  • Het eerste theaterstuk, genaamd “Kinderspel”, gaat over twee geliefden die mekaar van kindsbeen af uitdagen door een “onschuldig” spel. D ’erop of d ’eronder? Het spel wordt als het ware het centrum van hun leven.
  • Het tweede theaterstuk “Rotkop”, geschreven door Mira Delbaen, gaat over 3 rotkopjes met een missie, een onbekende missie vol moordplannen en wat liefde voor een wolf…
  • Tussendoor zorgen we voor een stukje entertainment in de echte zin van het woord. Een optreden van ons eigenste 8-koppig showkoor, “de Tros Tunes”, met hedendaagse liedjes.

Benieuwd hoe dit er in zijn geheel zal uitzien? Noteer dan 12, 13, 14, 19 en 20 november 2021 alvast in jullie agenda!

DE TROS TUNES

Deze jeugdige zangers zijn niet meer weg te denken uit het landschap van de druivenstreek. Met hun jeugdig enthousiasme zag je hen tijdens de druivenfeesten in Overijse, het druivenfestival in Hoeilaart, de feesten in Huldenberg en ook op het WK mochten ze niet ontbreken. Hun motto luidt: veel repeteren maar ook veel leute maken!

708 keer gelezen