Toneelgroep speelt 'Kerstmis Provencal" (BINGO 3)

16 dec 2016, 20:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: toneelgroep KLEM

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december staan de acteurs en actrices van toneelgroep Klem weer op het podium van het GC Felix Sohie. De afgelopen maanden werd er intens en serieus gerepeteerd maar er werd ook hard gelachen. De situaties in Bingo 3 zijn soms zo komisch dat het voor de spelers moeilijk is om zelf niet in de lach te schieten. Jij als toeschouwer mag dat wel.

Deze "kerstmis provençale" is het derde deel in de Bingo trilogie. Geen nood echter als je de vorige twee stukken niet heeft gezien, je zal perfect kunnen volgen. Wie Bingo 1 en 2 wel heeft gezien die kent de personnages al en die weet wat hem te wachten staat: een avond vol hilarische toestanden met onder andere Boelie, de constant blaffende hond en Cois en Hilda die nog steeds meer bij hun buren Pierre en Claire leven dan bij hun thuis.

Nu ze al een tijdje buren zijn hebben Pierre, Claire, Cois en Hilda besloten om kerstavond samen door te brengen. Ze willen er een rustige en gezellige avond van maken. Ze hebben zelfs volgens een ingenieus systeem pakjes voor elkaar gekocht. Maar de thuiskomst van Carl, de zoon des huizes, brengt die plannen al danig in de war. Francine, de moeder van Cois zorgt ook voor enige onrust en wanneer Jeanne en Marcel, de ex-buren ook nog voor de deur staan ligt kerstavond helemaal overhoop. En dan is er nog Boelie ….

"Kerstmis provençale" werd geschreven door Ruud De Ridder (bekend van het Echt Antwerps theater) en staat garant voor een zorgeloze avond plezier. Dat je als toeschouwer zal kunnen lachen daar bestaat geen twijfel over. De regie is in handen van Philip Maes die daarnaast ook nog de rol van Cois voor zijn rekening neemt.  De voorstellingen beginnen telkens om 20 uur. Kaarten zijn te koop bij Mimi’s optiek op het Gemeenteplein of bij de Hoeilaartse cultuurdienst.

OPGELET: Er zijn dat week-end nog andere evenementen in Hoeilaart (Hoeilanders zingen Kerstmis en de Kerstmarkt). Dit kan parkeren in het centrum niet gemakkelijker maken. Om de voorstelling op tijd te kunnen laten beginnen geeft Klem u deze goeie raad: Vertrek op tijd!

6997 keer gelezen