't Is maar een idee (lezing)

06 dec 2018, 20:00 - 22:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Davidsfonds

Jan Vanderstraeten vertelt over zijn ervaringen achter de schermen van de reclamewereld en de televisie. Wat is creativiteit? Hoe wordt een idee geboren? Hoe krijgt het vorm?: zijn vragen waarop antwoorden worden gegeven, die getoetst zijn aan de realiteit. Jan Vanderstraeten, producer van onder meer de openingsshow van VTM en van Tien om te Zien, maar ook reclameontwerper, toneelregisseur… broedt als zaakvoerder van The Idea Whisperer elke dag op nieuwe ideeën.

Hij neemt u mee op een reis door de verschillende creatieve werelden waar hij in z’n 45-jarige carrière in heeft rond gelopen en gewerkt. Aan de hand van concrete ervaringen en verhalen van achter de schermen geeft hij antwoorden op vragen over het ontstaan en uitvoeren van ideeën en het creatief denken.

Deze lezing gaat door in de cafetaria van het GC Felix Sohiecentrum. Laat ons weten of u aanwezig zal zijn. Het aantal plaatsen is beperkt. Inkom 6€ - kaarten: Mimi’s Optiek en GC Felix Sohie Info en reservatie: Mia Soret op 02 657 07 68 of davidsfonds@hoeilaart.be

1022 keer gelezen