Steven Goegebeur - comedyshow

10 mrt 2016, 20:30

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Cultuurdienst

‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk en blij naar huis gaan.’ Onder dat motto stapt Steven Goegebeur keer op keer het podium op. En dat zal hij ook doen op donderdag 10 maart, in het GC Felix Sohie. Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Volgens Steven zou een goede comedyshow door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.

In Man van de wereld, zijn tweede theatervoorstelling, neemt hij je mee op een duizelingwekkende trip langsheen de vakanties van zijn leven, van zijn bezoek aan Lourdes tot de citytrip naar Thailand. Hij zoekt antwoorden, wikt en weegt, herbeleeft avonturen en deelt dit alles met zijn publiek, zonder er doekjes om te winden. Het wordt een reis die je nog lang bij zal blijven.

Praktisch

  • Donderdag 10 maart, 20.30 uur, GC Felix Sohie.
  • Prijzen: Abo Druivenstreek 14 euro. Voorverkoop: 16 euro. Kassa: 18 euro.
  • Tickets te koop bij de dienst Cultuur, Gemeenteplein 39 te 1560 Hoeilaart, tel. 02 657 05 04, cultuur@hoeilaart.be, open van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16 uur – of online via www.hoeilaart.be/agenda
2054 keer gelezen