Sexy Summertimer blaast 10 kaarsjes uit!

10 aug 2019, 13:00 - 22:00

Locatie: Voorplein GC Felix Sohie

Organisator: Davidsfonds jeugd

Voor de tiende keer vindt het Sexy Summertime Festival plaats in Hoeilaart. Als we de line-up bekijken, belooft het een topeditie te worden. Opnieuw zorgen de organisatoren voor zomerse live muziek, strand, zwembad, tropische planten en heerlijke cocktails.  Het festival opent om 13uur, dat geeft iedereen de tijd om een plaatsje uit te zoeken voordat #LikeMe start. Om 14uur trekken zij het festival op gang. De populaire jeugdserie die werd uitgezonden op Ketnet tourt al een hele zomer rond maar treden op 10 augustus voor het eerst op in de druivenstreek. Ze brengen Nederlandse en Vlaamse klassiekers in een hip jasje, dus ook voor de ouders en grootouders is het feest! 

Nadien, om 15u45 is het de beurt aan de Olympics. The Olympics is een zevenkoppige band met frontman en acteur Maarten Fabriçio Goffin (bekend van oa. Spitsbroers, En Toen Kwam ons Ma Binnen, Wolven). De songs die ze brengen zijn een mengeling van Reggae, Dancehall, Dub, Afro, Dubstep en Ska. Maar ook Indiepop, Rock en Elektronische muziek zitten heel subtiel in laagjes verweven in de songs.

Om 17u30 gaat het festival verder met de mannen van Zebras Are Timeless. Z.A.T is een liveband in hart en nieren en brengen muziek met invloeden als Ska, Reggae, Latin en Funk. Kortom, ze zorgen voor een aanstekelijke en energieke act.

De laatste band die op de jubileumeditie mag spelen is A Murder in Mississippi. Deze zeskoppige band uit Gent start om 19u00. Zij brengen rootsmuziek, een mengeling van Americana, Country, Folk, Blues en zelfs Irish traditionals. Ze brengen een repertoire aan zelfgeschreven rootsnummers, met een eigen hedendaagse twist. 

Nadien is er nog rustige summer lounge muziek voorzien. 

Als je zin hebt gekregen in dit gezellig familiefestival kom dan zeker een kijkje nemen! Zaterdag 10 augustus vanaf 13uur aan het GC Felix Sohie (Gemeenteplein 39, 1560 Hoeilaart).

 

725 keer gelezen