SEXY SUMMERTIME FESTIVAL 2017

12 aug 2017, 14:00 tot 13 aug 2017, 3:00

Locatie: GC Felix Sohie - strand

Organisator: Jong Davidsfonds

De 8ste editie van het gratis Sexy Summertime Festival  belooft er een te worden om niet snel te vergeten.  Om 14 uur begint het feest met kinderact "De KETNETBAND" aangeboden door de cultuur- en jeugdraad in het kader van 'Hoeilaart Zomert'. Daarna brengen fantastische groepen een zomerse mix aan muzikale genres zoals Los Callejeros, Johnny's Motten .... Na zonsondergang kan er verder gefeest worden op SEXY SUMMER NIGHT, powerd by JH Phobos, met o.a. de dj's: Knwledge - 13 amps en Freq.

Op zaterdag 12 augustus is het eindelijk zover, net als de voorbije edities vindt het festival ook dit jaar plaats in en rond GC Felix Sohie. Natuurlijk vergeet de organisatie niet dat het zomer is. Speciaal voor de gelegenheid wordt er een groot zandstrand aangelegd waarin ook de allerkleinsten een hele dag kunnen rondstoeien. En als de zon echt schijnt, voorzien ze zelfs een zwembad! 

Waarom in de file richting zee staan als je ook in Hoeilaart aan het strand kunt liggen? Het Sexy Summertime Festival promoot het Bourgondische leven en voorziet drank en lekkere versnaperingen aan lage prijzen. Zoals elk jaar staat ook nu weer een eigen cocktail in de aanbieding!

Het Sexy Summertime Festival is een organisatie van Davidsfonds Hoeilaart – jeugd, in samenwerkig met de gemeente Hoeilaart. 

Meer info: Facebook.com/sexysummertime

Klik hier voor de livestream van vorig jaar!

1843 keer gelezen