Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Samen voor viert Dag van de Vrouw

07 mrt 2015, 19:30

Locatie: GC Felix Sohie (cafetaria)

Organisator: Samen voor

Vorig jaar was het de eerste maal dat 'Samen voor' het Feest van de Vrouw organiseerde naar aanleiding van de Internationale Dag van de Vrouw op 8 maart.  Het was een zeer leuk samen zijn en dit jaar wil 'Samen voor' opnieuw de dames in de bloemetjes zetten.  Er wordt dus feest gevierd op zaterdag 7 maart in het Cafetaria van het GC Felix Sohie. Alle dames zijn van harte welkom voor een aangename babbel met een hapje en een drankje. Op het programma staat dans gebracht door Soulstep Dance Crew; muziek van eigen compositie door Emile; tango met Nadine en Guido;  poëzie gelezen door de dames van het kern team.   

Ook zal een speciale eer gebracht worden aan een dame die in Hoeilaart, voor vele jaren, op alle gebieden,  haar man heeft gestaan. Dat is een eerbetoon die elk jaar zal herhaald worden voor een heel speciale vrouw uit ons dorp, en die gekozen zal worden door zoveel mogelijk dorpsgenoten. 

Inkom 12 euro : Mimosa cocktail, hapje en gebakje inbegrepen alsook het lidmaatschap voor een jaar.

1036 keer gelezen