Reuzenrad in een regie van Hoeilander, Jan Vanderstraeten (promovideo)

25 nov 2022, 20:00 tot 02 dec 2022, 22:30
play video

Locatie: Cultuurzaal Den Elzas - Huldenberg

Organisator: BisArt

Normaal berichten wij enkel over activiteiten in Hoeilaart maar als een Hoeilander op verplaatsing een toneelstuk regisseert, in de Druivenstreek, dan maken we graag een uitzondering.  Het weekend van 25/11 en 26/11 en de week daarop, op 1 en 2 december speelt BisArt Huldenberg "Reuzenrad", een blijspel van Ferris Wheelin een regie van Jan Vanderstraeten.

Nadat ELISABETH (Lisa) uit een psychiatrische inrichting is ontslagen, komen zij en haar drie nichten bij elkaar in een park - waar vlakbij een jaarlijke kermis plaats heeft met als hoofdattractie het reuzenrad - om haar thuiskomst te vieren. MONIQUE (Mon), een flamboyante kapster, en haar zus CARLA, een conservatieve moeder van twee kinderen, zetten de picknick klaar voor ELISABETHS komst, ze discussiÎren over hoe ze zich moeten gedragen in het bijzijn van iemand die "herstellende" is.

Flapuit VERONIQUE (Vero), zorgt voor de muzikale sfeer terwijl ze een ‘WELKOM’ spandoek ophangt. Als ELISABETH eindelijk arriveert maken de vrouwen een turbulente middag mee in het park. Het leven van deze vier zeer gepassioneerde vrouwen ontvouwt zich voor hen en geeft een ontroerende en af en toe hilarische kijk op het door mannen gedomineerde wereld.

Kaarten bij leden BIsArt, de Kronkel en 't Boekenwinkeltje.

Inkom €10 - VVK - €8

516 keer gelezen