Repair Café - Fashion Swap

10 mrt 2018, 10:00 - 14:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Samen Voor i.s.m. de milieuraad

Wat is een Repair Café? Wat doe je met een broodrooster die niet meer werkt? Of met een rokje met een gebroken rits? Of een PC die vast zit, een printer die niet meer print? Weggooien? Mooi niet! Repareer ze in het Repair Café. Repair Cafés zijn bijeenkomsten elektrische apparaten of anderen spullen waaraan iets hapert, gratis kan komen laten herstellen. Dit geldt ook voor fietsen die vakkundig hersteld worden, gratis, maar je mag altijd een kleine bijdrage geven voor het goede doel.

Je gaat er samen aan de slag met deskundige vrijwilligers, zoals elektriciens, naaisters, IT deskundigen en fietsmakers. Alle reparaties zijn gratis, maar als je een gift wil doen, kan je een centje in de pot stoppen en dit gaat naar het goede doel.  Deze keer zal dit gaan naar Ekimanyelo – een organisatie van onze streek die in Lodja,Congo, een school heeft opgericht en het onderwijs daar bevordert.

Op het Repair Café kan je ook heel gezellig een kopje koffie komen drinken en een babbeltje doen en er is ook mogelijkheid om te lunchen.

Klik hier voor meer info over FASHION SWAP

Zaterdag 10 maart van 10u tot 14u. GC Felix Sohie.

2921 keer gelezen