Pinsterfeesten BAKENBOS

05 jun 2022, 9:00 - 16:00

Locatie: Bakenbos - Kruispunt Tenboslaan/Waversesteenweg

Organisator: Bakenbos

Op Pinksteren wordt er opnieuw gefeest op Bakenbos! Bezoekers mogen zich verwachten aan de bekende rommelmarkt, lekkere hapjes en drankjes, livemuziek en randanimatie. De wijk viert bovendien 50 jaar activiteiten. Wat begon als een bureninitiatief ter ere van een platina huwelijk, is uitgegroeid tot een buurtfeest en een vaste waarde in de Druivenstreek. Om deze jubileumeditie extra in de bloemetjes te zetten, wordt er nieuwe graffitikunst ingehuldigd. Iedereen is uitgenodigd om het glas te heffen en mee te vieren!

Programma:

  • Vanaf 9 uur: rommelmarkt in de Tenboslaan (tussen de Waversesteenweg en de Veldstraat). De deelnameprijs voor een standplaats van 4 meter is 10 euro. Kinderen tot 12 jaar met speelgoed staan gratis. Inschrijven kan voor 1 juni 2022 via bakenbosfeesten@gmail.com of Facebook Bakenbos
  • Rond 11 uur: inhuldiging graffitikunstwerken geschilderd op de elektriciteitscabine in het begin van de Tenboslaan, met aansluitend receptie.
  • Doorlopend gezellig Bakenboscaf√© op de weide op het kruispunt van de Tenboslaan en de Waversesteenweg, met muziek en animatie (optredens en spel voor de kinderen) in de namiddag. Vanaf 13u30 In het Bakenboscaf√© gezellige namiddag met muziek (optreden van duo Bernard en Roland en Coverband Simply Fred & The Red Shoes) en kinderanimatie (schminkstand, verkleden en clown).

Org. vzw Wijkcomité Bakenbos

INFO: bakenbosfeesten@gmail.com, facebook.com/bakenbos

569 keer gelezen