Piano Warmathon (concert)

23 feb 2019, 10:00

Locatie: Auditorium F. DEVREESE - Overijse

Organisator: APKO Druivenstreek

Naar aanleiding van de warmste week organiseren  de leerlingen uit de pianoklas van B.Doumen een heuse piano warmathon ten voordele van Kinderdorp Hoeilaart. Een project  dicht bij huis en voor kinderen die in dezelfde leeftijdscategorie zijn maar misschien momenteel niet dezelfde kansen hebben. Het project is tweeledig . Enerzijds een bedrag ophalen waarmee de kinderen van Kinderdorp een fijne activiteit kunnen doen, door middel van een concert waarvoor een vrije bijdrage wordt gevraagd en de verkoop van zelfgemaakte hapjes en drankjes. Ook maakte Nathalie Bambust ( kunstschilder, en moeder van een lln ) een dertigtal tekeningen die te koop worden aangeboden. 

Anderzijds willen we een namiddag uittrekken om samen te musiceren met de bewoners van Kinderdorp. Alle 60 leerlingen zetten zich in .( aan de piano of in de organisatie/ van eerstejaars tot laatstejaars) Dat bewijst dat er een hechte ploeg is ontstaan in de klas en dat samen muziek maken en uitdragen een sociale betekenis kan hebben in de maatschappij. 

Tijdens de receptie is er een free podium door de pianoleerlingen die ook nog zangles volgen  en ons trakteren op enkele duetjes.

526 keer gelezen