Open(serre)deur op Kelleveld!

08 okt 2016, 14:00

Locatie: Kelleveld

Graag nodigen we jullie allen van harte uit op de Opendeur 2016 van Kelleveld, Hoeilaart, zondag 9 oktober om 14u, samen met de adoptanten van Solheide Overijse en Voarenberg Duisburg en samen met de huurders en sympathisanten.  Het thema dit jaar is de restauratie van de serres;  3Wplus is momenteel bezig om serre 9 volledig te restaureren.  Heel het project is een belangrijke bijdrage tot het vrijwaren van een stukje van ons erfgoed! Zondag kunnen jullie de progressie met eigen ogen komen bezichtigen en keuren.

We doen dat in een gebalde tijdspanne, van 14u tot 16u.  We trekken daarbij graag een flesje open om samen met jullie op de 151e druivenoogst en op een vonkelnieuwe serre 9 te klinken.  Daarbij voorzien we nog een klein zoet lokaal hapje en een gratis tombola; dat alles op het kleine, maar uiterst warme Kelleveld dat we met z'n allen koesteren.

Wil je je graag opnieuw engageren voor een extra adoptiejaar, dan voorzien we ook met veel plezier een druiventros, recht van de rank.  Wie niet aanwezig kan zijn, nu zondag, die bezorgen we zijn of haar tros aan huis!  Dank om een mailtje terug te sturen met jullie intenties, zowel voor zondag als voor een nieuwe adoptie.

De voorwaarden voor adoptie zijn nog steeds dezelfde:

  •  25 euro minimum per site; meer mag altijd
  •  te storten op rek.nr. BE40 7765 9415 0763 van 3Wplus Werk(*)
  •  mededeling: adoptant druivelaar 2016 Kelleveld/Solheide/Voarenberg (**)

Tot zondag!

1411 keer gelezen