Nu zaterdag - MEIVUUR 2016 op Kamp Kwadraat. De grootste fuif van het jaar.

30 apr 2016, 20:00

Locatie: Kamp Kwadraat Overijse

Organisator: Meivuur

Dit jaar gaat het Meivuur door op Kamp Kwadraat, dichtbij het centrum van Overijse. In deze groene omgeving zet het Meivuur samen met Jeugddienst Overijse extra in om fietsen te promoten. Er is een verlichtte fietsenstalling aanwezig aan de ingang van de feestsite en er zullen fietslampen worden uitgedeeld bij vertrek. Zoals ieder jaar rijden er ook bussen doorheen de gemeentes van de Druivenstreek. De bussen rijden vanaf 19u en brengen jullie ook terug naar huis na het festival. De Nijvelsebaan wordt op 30 april vanaf 17u tijdelijk een éénrichtingsstraat komende van de Waversesteenweg in de richting van Terlanen. Ter hoogte van het hondenhotel Pento wordt wel een knuffelzone voorzien.

Het is mogelijk hier feestvierders af te zetten en vervolgens door te rijden richting Terlanen. Daar de parkeergelegenheid rondom Kamp Kwadraat beperkt is, raden we echter aan om de shuttle te nemen aan het Begijnhofplein in Overijse of in Hoeilaart aan de AD Delhaize Parking. Meer info hierover vind je op de site.

Betalingen

Er kan op de feestsite betaald worden met bancontact & cash.

Tickets

Tickets zijn op voorhand te verkrijgen. Tot 21 april betaal je 7 euro en tot en met 28 april zijn de tickets te verkrijgen aan 8 euro. Ook de drankbonnetjes zijn op voorhand verkrijgbaar. Haast jullie dus naar onze website voor meer info en voor de tickets: www.meivuur.be. Op deze site vind je ook informatie over onze partners, die er opnieuw voor zorgen dat we van het Meivuur een leuk festival van kunnen maken.

Allen dus welkom op zaterdag 30 april op Kamp Kwadraat te Overijse voor Meivuur 2016!!!

Meivuur en de vele vrijwilligers staan klaar voor jullie!

2258 keer gelezen