Nu vrijdag 9de grote Dynamo Wijndaalquiz

11 mrt 2016, 20:00 - 23:00

Locatie: GC Felix Sohe

Organisator: Dynamo Wijndaal

Op vrijdag 11 maart 2016 organiseert Dynamo Wijndaal al voor de 9de keer de ‘Grote Wijndaalkwis’. Dat deze kwis de voorbije jaren op heel wat bijval kon rekenen, bewijst niet alleen de jaarlijkse deelname van meer dan 25 ploegen. Vorig jaar brachten we hiermee ook € 1000 bijeen voor de vzw Voedselhulp en dit jaar willen we minstens voor een even goed resultaat gaan. Wij bieden een plezante en spannende avond met een gevarieerd pakket vragen voor ploegen van minstens 3 en maximum 6 deelnemers. Uiteraard mag een drankje en hapje tussendoor niet ontbreken.

Deelnemen aan de kwis kost € 20 per ploeg. De integrale winst van deze avond schenken we met veel plezier opnieuw aan Voedselhulp vzw. Deze vereniging die volledig op vrijwilligers draait, helpt al vele jaren noodlijdende inwoners uit de Druivenstreek door materiële en immateriële hulp te verschaffen. Voeding, kleding, klein huisgerief, speelgoed, schoolgerief,… worden verdeeld in de  strijd tegen verdoken armoede in onze buurt.

Dynamo Wijndaal is in de eerste plaats al meer dan 40 jaar een voetbalploeg maar bleef de voorbije jaren en nu nog sterk aanwezig in het Hoeilaarts gemeenschapsleven. Als vereniging zijn we ook actief tijdens het Hele Dorp, de kerstmarkt en het Druivenfestival. Onze jaarlijkse barbecue voor leden en vrijwilligers, talrijke uitstapjes en sinds kort ook onze stappers die er telkens een gezellige zondag van maken (met als doel de deelname aan de Dodentocht) zijn intussen geen onbekende meer.

Door de opbrengst van onze kwis te schenken aan Voedselhulp, willen we hen een hart onder de riem te steken en tegelijk deze werking extra in de kijker zetten. Wie nog meer wil weten of hen wil steunen, kan terecht op www.voedselhulp-overijse.be voor meer info.

Inschrijven voor de kwis: dynamowijndaal@gmail.com  -  0492 27 05 98 

1318 keer gelezen