Muziekwandeling : Schotse rokken in Tervuren

22 apr 2018, 14:00 - 17:00

Locatie: Park van Tervuren

Organisator: NATURA Zoniën

In het kader van het 5 jarig bestaan van het project ‘Bos Ter Munt’ organiseert NATURA Zoniën op zondag 22 april 2018 een muziekwandeling met een workshop doedelzak in het Park van Tervuren.

Een natuurgids gidst ons, op de tonen van de pipes & drums, doorheen de natuurelementen van het Park van Tervuren en het achterliggende bos Ter Munt.

Hoogtepunten tijdens deze wandeling zijn de fenomenale Mammoetbomen, het recent gerenoveerde Afrikamuseum en de rustende vleermuizen in hun ijskelder.

Doorheen de gehele wandeling is een workshop ‘doedelzak’ verweven. Een workshop die de theorie naar de praktijk vertaald en waarbij je alles te weten komt over de doedelzakken, de kilts & tartans, de Schotse nationale bloem en Schotlands nationale trots: de whisky.

Binnen de workshop is er veel ruimte om vragen te stellen en om zelf eens te proberen een practice chanter of een doedelzak te bespelen.

Kortom : een originele wandeling doorheen een fraai bos en een mooi park met fotogenieke doedelzakspelers en muziek, als universele taal, die alle mensen met elkaar verbind.

 

Praktisch:

Zondag 22/04/2018 om 14u.

Volwassenen = 8€ / Kinderen <12j.= 4€, leden NATURA Zoniën = 5€

Inschrijvingen en meer info bij NATURA Zoniën – 0471/770.712 – of naturazonien@hotmail.be

Wegens het beperkt aantal plaatsen (max 40 personen) is inschrijven verplicht.                           

Gedetailleerde info volgt bij de inschrijving.

1089 keer gelezen