Vandaag, zaterdag, groot verkiezingsdebat

22 sep 2018, 20:00 - 22:00

Locatie: Café Sportecho

Organisator: Café Sportecho

Op 14 oktober vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Morgen zaterdag, 22 september om 20u, wordt in café Sportecho op het Gemeentepelin een debat georganiseerd. De 4 Hoeilaartse partijen (Open VLD, CD&V, Pro en N-VA) zullen er vertegenwoordigd worden door telkens hun lijsttrekken én lijstduwer. Moderator OlivierDewit zal die avond trachten dieper in te gaan op de antwoorden van het panel en zo een inzicht te krijgen waar de verkiezingen in Hoeilaart écht over gaan. Beleef mee hoe de kopstukken van de Doenders het vuur aan mekaars schenen leggen en misschien krijgt u na afloop wel een voorkeur voor één van de 4 partijen.

Een voorverkiezing aan het eind van de avond, met stemhokjes, zal ons al een beeld geven voor welke partij de Hoeilaartse bevolking op dat moment het meest in kan geloven. Een avond van woorden…beloftes…kritische blikken…humor…”kleur” Hopen dat de daden in de komende 6 jaar dan ook volgen.

430 keer gelezen

1 reactie

N-VA Hoeilaart heeft geen uitnodiging van de organisator van dit evenement ontvangen en zal dus ook niet aanwezig zijn. N-VA Hoeilaart heeft wél een uitnodiging ontvangen voor het debat van de adviesraden op 4/10 en zal uiteraard aanwezig zijn.