Morgen is het centrum een grote drukte!

05 okt 2019, 9:00 - 17:00

Locatie: Gemeenteplein

Organisator: Samen Voor, GROS, RLE ...

Een dag waarop actieve burgers aan jong en oud tonen wat er allemaal op het vlak van duurzame ontwikkeling gebeurt in Hoeilaart. Met onder meer een Repair Café en een wereldmarkt, een duurzame middagwandeling en als afsluiter van de dag een heerlijke maaltijd in Liberiaanse sfeer met interessante informatie over het onderwijs in dit land. Meer info volgt!

Org. GROS, dienst Vrije Tijd en Welzijn i.s.m. meerdere verenigingen en organisaties

Wanneer
05 oktober 2019 van 10:00 tot 22:00 

Waar

GC Felix Sohie
DAG VAN DE KLANT

Op 5 en 6 oktober vindt in Hoeilaart het Weekend van de Klant plaats, een organisatie van de Raad voor Lokale Economie in samenwerking met Unizo en de lokale handelaars. 

Zaterdag 5 oktober

Van 10 tot 17 uur is er op het Gemeenteplein gratis animatie en opvang voor de kinderen, zodat hun ouders ondertussen ongestoord kunnen gaan winkelen of genieten van een terrasje! Bij aankoop krijgen zij een geschenkje. Deze Dag van de Klant valt samen met de Duurzame Doendersdag, die plaatsvindt in het GC Felix Sohie. Een extra reden om duurzaam en lokaal te winkelen!

Animatie:

  1. De hele dag door: springkasteel, muziek en vrij knutselen.
  2. Van 10 tot 12 uur: knutselworkshops.
  3. Van 13 tot 16 uur: ballonnenkunstenaar Els Raets.
  4. Van 13 tot 16 uur: grime ‘Oohlalaa by Nathalie’.
  5. Tussen 13 en 17 uur valt er veel te snoepen! Suikerspin van Edouard Molitor, wafels van de Commerce en ijsjes van Hola! (betalend).

Zondag 6 oktober

Ook op zondag word je verwend bij de lokale handelaars die die dag open zijn!

338 keer gelezen