Mijn computer in de Cloud? Wat doe ik ermee? Workshop

28 feb 2019, 20:00

Locatie: GC FeliX Sohie

Organisator: Samen voor

In elk artikel over computers lees je het, in elke discussie wordt er over gepraat: de Cloud! Maar wat is dat nu juist en vooral, is dat iets voor mij? Na deze workshop weet u er alles van! De Cloud valt inderdaad niet meer weg te denken van onze computers. Zowel op onze windows computers, onze Apple toestellen, onze smartphones en onze tablets krijgen we te maken met de Cloud. Soms gebruiken we de Cloud zelfs onbewust. Soms vraagt men ons om te kiezen: komt iets in de Cloud of juist niet.  Wat moeten we dan doen? Is dat gevaarlijk “The Cloud”?  Of zijn er alleen maar voordelen?

In deze workshop krijgt u ook een bespreking van de mogelijkheden van de voornaamste Cloud-diensten: Onedrive (van Microsoft), ICloud (van Apple) en Google Drive (van Google). Uiteraard mag u ook alle vragen waar u zelf mee zit op tafel gooien.

Deze workshop wordt georganiseerd door SamenVoor en wordt gegeven door Alain Borreman. Alain is Lector Informatica en heeft in het verleden als verschillende informatica-workshops gegeven in Hoeilaart. SamenVoor vraagt U om liefst vooraf aan te melden bij samenvoor.be@gmail.com. De kostprijs bedraagt 5 euro en hiervoor krijg je ook een lekkere kop koffie met cake. 

De workshop gaat door op donderdag 28 februari om 20h in het Cafétaria van het GC Felix Sohie. Tot dan!

338 keer gelezen