Ma, pa en de bruid - toneelgroep Klem

21 dec 2018, 20:00 tot 22 dec 2018, 22:45

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Toneelgroep Klem

Wat als... je dochter gaat trouwen terwijl je niet eens wist dat ze een vriend had ? Het kan zomaar gebeuren: op een zomerse zaterdagochtend, na het planten van de geraniums, vertelt je dochter het heugelijk nieuws, dat wel. Alleen... je wist niet eens dat ze een vriend had.  Dat is de openingsscène uit het toneelstuk “Ma, pa en de bruid” van Ruud De Ridder. Dit stuk wordt gespeeld door Toneelgroep Klem op vrijdag 21 en zaterdag 22 december om 20 uur in het GC Felix Sohie.

Auteur Ruud De Ridder zorgt er in zijn stukken altijd voor dat er genoeg humor in zit om het publiek een aangename avond te bezorgen waarbij al eens kan gelachen worden. Regisseur Philip Maes doet daar nog een schepje bovenop. Hij weet perfect wat het publiek wil en waar ze mee lachen en dus wordt het zeker een plezierige avond.

Myriam Van Voorhuyzen en Patrick Vanstallen als ouders van de bruidegom, Jean-Pierre Muyldermans en Kathleen Vanherentals als ouders van de bruid en Ward Bartholomees en Lies Vanmoer als het gelukkige aanstaande koppel. Lies is met deze rol aan haar debuut toe op de toneelplanken. Ze speelt niet alleen de dochter van Kathleen, ze is het ook in het echte leven. Een leuk tijdverdrijf dus voor moeder en dochter. (en vooral handig om thuis tekst in te studeren)

In “Ma, pa en de bruid” maken we kennis met Marie-Christine die haar ouders Marie-Jeanne en Jean-Claude verteld dat ze wil trouwen. We leren ook haar vriend Werner en zijn ouders Aline en René kennen. 

  • Zullen beide ouders goed overeenkomen?
  • Hoe verloopt de eerste kennismaking?
  • Zullen de voorbereidingen van het feest vlot verlopen?
  • Moet er echt zoveel volk naar het trouwfeest komen?
  • Wie gaat dat allemaal betalen?
  • En vooral: moest Marie-Christine nu echt voor Werner kiezen?

Dat en veel meer komt u te weten op 21 en 22 december.

Kaarten zijn te koop bij de spelers, bij Mimi’s optiek op het Gemeenteplein in Hoeilaart en bij de cultuurdienst van het GC Felix Sohie. Een kaartje kost 9 euro in voorverkoop en 10 euro aan de kassa.

Wie vlak voor kerst een leuke avond wil beleven maar vooral eens goed wil lachen die moet zeker komen kijken. Volgende week blikken we vooruit op de voorstellingen met de regisseur en spelers.

680 keer gelezen