Loop mee met 15de Start-To-Run

05 mrt 2019, 20:00

Locatie: Gemeentepark

Organisator: ZATEAM

Dit jaar viert het team zijn 15de verjaardag en daar mag een nieuwe editie Start-to-Run niet aan ontbreken! De vorige editie was een succes en dat wil men dit jaar herhalen. De eerste les Start-to-Run gaat door op dinsdag 5 maart 2019 te Hoeilaart. Er wordt elke dinsdag getraind om 20 uur te Hoeilaart aan het paviljoen in het gemeentepark en elke donderdag om 20 uur te Overijse op de piste van het nieuwe atletiekpark. De 3de training doe je op eigen initiatief in het weekend. Gedurende 10 weken wordt er langzaam opgebouwd.  

Op zaterdag 18 mei, tijdens de officiële opening van het nieuwe atletiekpark, leggende start-2-runners de looptest af om hun 5 km brevet te behalen. 5 km lopen na 10 weken is al een succes op zich, maar daar mag het niet bij stoppen! De trainers en begeleiders zullen opnieuw hun best doen om je na de cursus op te vangen in de loopgroep die je het beste past.

Deelnemen aan de cursus kost 55 euro. Een sportverzekering tot eind 2019, de begeleiding en een mooie T-shirt zijn inbegrepen. Ga naar onze site www.zateam.bevoor meer informatie en schrijf je snel in!

687 keer gelezen