Lentesalon Kunstkring

28 apr 2018, 14:00 tot 29 apr 2018, 18:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Kunstkring

Op 20 april om 19 uur wordt in het GC Felix Sohie het startschot gegeven voor alweer een denderende tentoonstelling van prachtige kunstwerken.  Zoals dat van onze kunstenaars verwacht wordt zullen zij u nogmaals overtuigen van hun vaardigheden en creatieve vindingrijkheid. Roger Brenart heeft beloofd om met verschillende stijlen en rijke kleuren in acryl deze tentoonstelling op te fleuren.  Iedereen weet intussen wel dat we van hem weer mooie werken mogen verwachten. 

Eliane De Brabanter wil het publiek alweer verrassen met heel speciale tekeningen waarin haar rijke fantasie een hoofdrol speelt. 

Voor Stone De Feyter is dit haar eerste Lentesalon en wij zijn ervan overtuigd dat heel wat mensen met belangstelling met haar kennis willen maken, en zij zullen zeker niet ontgoocheld worden.  Van Sonia Delhaye weten alle kunstliefhebbers dat zij gewoontegetrouw zal uitpakken met werken van zeer hoge artistieke waarde.  Haar aquarellen worden gekenmerkt door haar bijzonder fijnzinnige kleurencomposities. 

Ook Willy Ophalvens is van de partij.  Hij hoeft in Hoeilaart niet meer voorgesteld te worden, want iedereen weet dat zijn werken alles hebben wat men van een kunstenaar mag verwachten.  Zijn aquarellen spreken voor zich en getuigen van een professionele aanpak.  

Claudine Rousseau is niet alleen in Hoeilaart een bekende kunstenares.  Zij heeft meerdere prijzen gewonnen in haar mooi artistieke carrière.  Ze won op het vorig Lentesalon trouwens ook de prijs van het publiek. Zij maakt aquarellen met een diepgaande gevoeligheid voor schoonheid.  Ook hier spelen delicate kleuren en lieflijke onderwerpen een hoofdrol.  

Jacques Vanderlinden is de onbetwiste koning van het stilleven.  Met een verbluffende techniek slaagt hij er telkens in om van de meest eenvoudige voorwerpen prachtige kunstwerken te maken.  

Jos Daemen, tenslotte, wil u dit jaar verrassen met enkele fantasierijke pentekeningen die soms reiken naar een vorm van surrealisme en die hij u tijdens dit Lentesalon wil tonen.

Al dit moois zal te bezichtigen zijn in zaal Molenberg in het GC Felix Sohie op 21 en 22 april en op 28 en 29 april, telkens van 14 tot 18 uur.  Inkom is gratis en u wordt hartelijk uitgenodigd. Dat mag u zeker niet missen !

582 keer gelezen