Kerstmis in Hoeilaart AFGELAST !!!

26 dec 2021, 16:00 - 17:15

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Plezant & Interessant (Davidsfonds Hoeilaart)

Aangezien de nieuwe Coronaregels, opgelegd door de ffederale regering, van toepassing worden vanaf zondagochtend bevinden we ons in de onmogelijkheid dit kerst concert te organiseren. Wie tickets wordt terugbetaald. Het is met spijt in het hart maar er is nu eenmaal weinig aan te doen. Wij wensen iedereen een gezonde, veilige en vredige kerst en het allerbeste voor het nieuwe jaar.

Plezant & Interessant (Davidsfonds)

Dit jaar biedt ‘Plezant & Interessant’ (Davidsfonds Hoeilaart’) een kerstconcert op tweede kerst, 26 december. ‘Kerstmis in Hoeilaart’ wordt een muzikale lekkernij vol traditie en wonderlijke melodieën zoals we met kerstmis verwachten.  Op het programma staat veruit het beste knapen- en mannenkoor van Vlaanderen: Cantate Domino. Topkwaliteit dus voor een zalig warme sfeer.

Cantate Domino vindt haar oorsprong in het Sint-Maartensinstituut te Aalst en viert dit jaar haar 140steverjaardag. Naast een serie Europese landen, trad het koor onder meer op in Noord-en Zuid-Amerika, Rusland, Australië, India, Zuid-Afrika, Egypte, Israël, Thailand, Japan, Canada, China...Het koor werd ontvangen door ambassadeurs, consuls en tal van politieke en kerkelijke overheden. Een ware muzikale beleving is het om deze enthousiaste groep jongeren aan het werk te zien.     (zie volgende blad) 

In Hoeilaart brengen zij een mooie selectie kerstliederen o.l.v. Andries De Winter,met Daniel David aan de piano.‘Special guest’ is Joris Bosman.

823 keer gelezen