Kerstmis in Hoeilaart 2020 (virtueel concert)

24 dec 2020, 16:00 tot 06 jan 2021, 23:45
play video

Locatie: Online

Organisator: Hoeilander.be, GC Felix Sohie, Davidsfonds en de gemeente Hoeilaart

Kerstmis in Hoeilaart zonder kerstconcert, dat is ondenkbaar. Omdat de zalen gesloten zijn, hebben we er dus maar iets anders op gevonden. Om iedereen op het einde van dit 'rare' jaar een warm hart onder de riem te steken, bieden Hoeilander.be, het Davidsfonds, het GC Felix Sohie en de gemeente Hoeilaart u een virtueel kerstconcert aan met niet minder dan 10 zangers en drie muzikanten. Deze TV-show wordt in multi-camera en Coronaproef opgenomen in het GC Felix Sohie en komt vanaf 24 december online.

Werken mee: Inge Van de Kerkhove, Martine Reyners, Joris Bosman, Tiany Michiels, Chloƫ Bergiers, Jacintha Taymans, Eline Eekhout, Marieke en Jan Van Assche, Justine Beelen, Willy Vervloet, Tim Janssen, Wim Latui, Eddy Bergiers, Philip Maes, Jan Vanderstraeten, Ghislain Goossens, Katrien Claes, Joppe en Kayla. Allemaal talent uit eigen streek!

"Kerstmis in Hoeilaart 2020", een samenwerking van Hoeilander.be, het Davidsfonds, het GC Felix Sohie en de gemeente Hoeilaart naar een idee van Joris Bosman en Jan Van Assche.

Met dank aan Hans Deveuster voor de dronefoto en Jan Vanderstraeten (The Idea Whisperer) voor de trailer.

2564 keer gelezen