VANAVOND! Het verhaal van De Nieuwe Snaar - Kris De Smet

27 okt 2016, 20:30
play video

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Davidsfonds Hoeilaart

Kris De Smet dist verhalen en anekdotes op uit het rijke toerleven van dit unieke orkest. In 2014 heeft De Nieuwe Snaar een punt gezet achter een verhaal dat een periode van 44 jaar omvat. Kris De Smet maakte alles van op de eerste rij mee als medeoprichter van de groep en schreef er een lijvig boek over dat eind 2011 verscheen in de aanloop naar de laatste tournee Koñec. Het verhaal van De Nieuwe Snaar vertelt niet alleen de geschiedenis van dit monument uit het muziektheater, maar beschrijft ook het veranderende cultuur- en podiumgebeuren in dit tijdsbestek in Vlaanderen en de omliggende gebieden. En nu komt Kris met dit kleinood onder zijn arm naar de liefhebbers toe.

Deze avond vertelt hij hoe het boek tot stand kwam en dist hij sappige verhalen en anekdotes op uit het rijke toerleven van De Nieuwe Snaar. Bovendien illustreert hij alles met beelden en acts uit het onuitputtelijke repertoire dat in al die jaren werd opgebouwd.

Heeft u een vraag die u al heel lang wil stellen aan een gepokte en gemazelde Snaar, of wil u een verzoeknummer aanvragen, dan krijgt u die mogelijkheid er gratis bovenop!

Donderdag 27 oktober 2016 - 20u - GC Felix Sohie

VVK: €5 - Kassa: €6

Kaarten bij Mimi's Optiek en de cultuurdienst

1209 keer gelezen