Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Geografisch Arboretum : Wandeling in het wereldbos van Tervuren

25 okt 2015, 14:00 - 16:30

Locatie: Arboretum Tervuren

Organisator: NATURA Zoniën

Wanneer de dagen korter worden en de herfst zijn intrede doet, kan een wandeling in het « Geografisch Arboretum » van Tervuren niet ontbreken.
 
Dit Arboretum ligt in het uiterste oosten van het Zoniënwoud en telt meer dan 400 uitheemse boomsoorten afkomstig uit Europa, Azië en Amerika. De absolute blikvangers zijn de majestueuze Amerikaanse sequoia’s en araucaria’s. Deze familiewandeling, die doorgaat op zondag 25 oktober om 14.00u, is een must voor jong en oud en een ware ontdekkingsreis, vooral in de herfst wanneer dit bos zijn gevarieerde kleurenpalet tentoonspreidt.
 
Je wandelt in een koninklijk bos tussen exotische en vreemde boomsoorten in een aangename sfeer. De natuurgids laat je de natuur beleven met je zintuigen door opdrachten onderweg en trakteert je op prachtige jachthoornserenades.
 
Stevig schoeisel en warme kledij zijn aangeraden.
 
Deze wandeling kost 3,00 euro voor volwassenen en 1,00 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Leden van NATURA Zoniën kunnen gratis deelnemen. Het aantal deelnemers is beperkt tot 40.
 
Informatie, reservatie en inschrijvingen bij NATURA Zoniën – 0471/770.712 – of naturazonien@hotmail.be
 
Voertaal : nederlands

1168 keer gelezen