Fuiven voor het goede doel (5 jaar Rotaract Zoniën)

26 mrt 2016, 21:00

Locatie: Gc Felix Sohie

Organisator: Rotaract Zoniën

Op zaterdag 26 maart 2016 zal het GC Felix Sohie omgetoverd worden tot een heuse luchthaven terminal en dat allemaal voor een avond die in het teken staat van het goede doel Dreamflight. Vanaf 21 uur is het “departure time” en barst het echte feest los onder leiding van DJ Alexandre Joos. Inkom aan de kassa bedraagt slechts €8! Deze feestelijke avond staat niet enkel in het teken van het sociale doel: Dreamflight, maar viert ook het vijfjarig (her)bestaan van Rotatact Zoniën.

Wat is Dreamflight?

Dreamflight is een vlucht van één uur boven België. Hierbij geven we langdurig of terminaal zieke kinderen uit 3 ziekenhuizen (gelegen in Brussel, Vlaanderen en  Wallonië) de kans om samen met hun gezin een onvergetelijke dag te beleven. Een dag waar zij samen kunnen genieten en even alle zorgen kunnen vergeten. Hierbij werken we samen met Brussels Airport en Thomas Cook. Een magische dag vol mooie momenten!  De kinderen die te ziek zijn om die dag zelf mee te gaan, worden in dit verhaal niet vergeten. Voor hun stellen we een mooi Dreamflight-pakket samen vol fijne dingen.

Rotaract?

Ik hoor u al denken: “Rotaract wat?” Wel Rotaract staat voor Rotary in Action. Wat er op neer komt dat wij de jongerenafdeling zijn van Rotary Overijse-Zoniën. Samen organiseren wij activiteiten die ten goede komen van verengingen en groepen die moeilijker hebben in de samenleving. Naast het zoeken van de geschikte middelen, steken wij vooral de handen uit de mouwen. We gaan uit van het principe dat we het belang van anderen, voor ons eigenbelang plaatsen. Wenst u meer te weten over Rotaract Zoniën, dan kan u steeds terecht op onze website: www.rotaractzonien.be Hier kan u tevens ook het filmpje bekijken van Dreamflight in 2012, waar wij toen ook al aan meewerkten, want beelden zeggen nog steeds meer dan 1000 woorden.

Om zowel van Dreamflight, als van ons feest iets fantastisch te maken, hebben wij uw steun nodig! Kom dus mee fuiven voor het goede doel.

Wij hopen u alvast te mogen begroeten op 26 maart.

Met vriendelijke groeten van Rotaract Zoniën.

2669 keer gelezen